Stoere verlichting voor buiten

Stoere wegwijzers


Vrieskou of zomerhitte. Schokken of vandalisme. Deze stoere verlichting voor buiten blijft onder alle weertypen en omstandigheden branden.  

Als het schemert, avond en nacht is of in de donkere maanden hebben we extra verlichting voor buiten en binnen nodig. Stoere wegwijzers voor onze eigen veiligheid en die van onze gebouwen en bezittingen.

We scharen onze buitenverlichting onder wegwijzers, omdat de armaturen geen hoofdrol spelen. Maar een bijrol. Dapper en stil trotseren deze ledarmaturen weer en wind. Ze hangen aan buitenmuren, gevels, luifels en ingangen om ons op weg te helpen. Vaak komen ze pas in actie als het nodig is. Met behulp van lichtregelsystemen en lichtmanagement.

Overigens vind je al onze verlichting voor buiten ook binnen. In tussenruimtes zoals entrees, gangen, galerijen, hallen en trappenhuizen wijzen ze veilig de weg. Tegelijkertijd schrikken ze ongewenste personen af om binnen te komen.

Stoere wegwijzers zijn geen overbodige luxe. Veel van deze stoere wand- en plafondlampen zijn stofvrij, sproeidlicht en slagvast. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen corrosie, buitenomstandigheden en vandalisme.

 

Nuriya geeft de zekerheid dat haar buitenverlichting blijft branden onder alle weersomstandigheden, zelfs onder de extreme, zoals slagregen, vrieskou of zomerhitte.

De verlichtingsarmaturen branden eveneens onder omstandigheden met veel of zware bedrijvigheid. Bijvoorbeeld van mensenmassa’s tijdens sportwedstrijden of evenementen. Maar ook van (vracht)verkeer met trillingen en schokken op druk bezochte parkeerplaatsen en laad- en losplaatsen.

Buitenverlichting in combinatie met lichtregeling leidt tot extra veiligheid en gemak. Sensoren detecteren bewegingen en gaan desgewenst aan, uit of ze dimmen. Daglichtsensoren laten lampen sterker branden als er niet voldoende lichtsterkte is. Vooraf geprogrammeerde tijdklokken dimmen en schakelen of verlichten de gewenste ruimtes, je hoeft nergens aan te denken. Alles kan handmatig of automatisch, net wat je wilt.

Realiseer met lichtregeling direct flinke energiebesparing. En dus kostenbesparing. Én milieubesparing.


Wil je ook verlichting voor buiten die zeker weten
blijft branden?

Nuriya selecteert

Xara

  • Ledarmatuur en vluchtwegaanduiding
  • Beschikbaar met sensoren, timers en dimmers
  • EN60598.2.22

Myra

Vluchtwegverlichter

  • Ledarmatuur en vluchtwegverlichter
  • Stofvrij en sproeiwaterdicht
  • EN60598.2.22

Falko

Draaier

  • Ennvoudige montage
  • Breed toepasbaar
  • 4 typen en 3 kleuren